ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με Κάρτα

To ecosmos.gr δέχεται πληρωμές με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Αmerican Express και Diners καθώς και με χρεωστικές ή πρωπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard.

Όταν γίνεται πληρωμή με κάρτα η παραγγελία παραδίδεται μόνο στον κάτοχο της κάρτας και συγκεκριμένα με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας κατά την παράδοση. Σε αγορές με πιστωτική κάρτα οι παραγγελίες δεν δύναται να παραδοθούν σε τρίτο πρόσωπο.

Στην περίπτωση πληρωμής με κάρτα γίνεται αρχικά δέσμευση του ποσού ενώ η πραγματική χρέωση πραγματοποιείται στην έκδοση του παραστατικού πώλησης.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, η Εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει την εκάστοτε τράπεζα ώστε να ακυρωθεί η δέσμευση του ποσού και να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων με βάση τους όρους που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ συμβαλλομένου (πελάτη) και τράπεζας. Εφόσον η ecosmos.gr ενημερώσει την τράπεζα δεν φέρει καμία ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ συμβαλλομένου (πελάτη) και τράπεζας όπως και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της συγκεκριμένης συναλλαγής.

Η πληρωμή με κάρτα είναι διαθέσιμη μόνο για διαδικτυακές – Online παραγγελίες στο www.e-cosmos.gr.

Πληρωμή με Κατάθεση στην Τράπεζα

Για πληρωμή με κατάθεση από τον τραπεζικό σας λογαριασμό η ecosmos σας παρέχει τα στοιχεία των τραπεζικών της λογαριασμών πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αφού επιλέξετε την τράπεζα που επιθυμείτε παρακαλούμε κατά την εξόφληση να βάλετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε να στείλετε το καταθετήριο στο ecosmos@cbs.gr. Eάν δεν προσκομισθεί το απαιτούμενο αποδεικτικό κατάθεσης εντός 3ών εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Για πληρωμές με αντικαταβολή θα πρέπει να επιλέξετε τόσο στον τρόπο αποστολής όσο και στον τρόπο πληρωμής την μέθοδο της αντικαταβολής εντός ή εκτός αττικής ανάλογα με την τοποθεσία σας. Στη συνέχεια τα προϊόντα προωθόυνται σε εσάς μέσω μεταφορικής όπου θα κληθείτε να καταβάλετε το ποσό που αφορά την παραγγελία σας με μετρητά.

 

Σχετική Νομοθεσία
Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 §2 που τροποποίησε το άρθρο 20 §3του Ν. 3842/2010 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.

>